Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Sweden

I like cookies.

onsdag, februari 10, 2010

Kära KP...

... jag får ibland näst intill hysteriska utbrott om jag inte får ta på min pojkväns penis.
Är jag onormal?

MVH
Osäker tjej

6 Comments:

Anonymous Pippi på Stureplan said...

Du är verkligen white trash. Vilket total felaktigt första intryck jag fick av dig.

9:58 fm  
Anonymous Anonym said...

Pippi är uppenbarligen mentalt utmanad och bör stanna i sin sandlåda och försöka lista ut hur en hink och spade fungerar.

I <3 you Johanna. :D

10:53 em  
Anonymous Anonym said...

Pippi borde skaffa sig en dos humor, och sluta ta allt för allvarligt på saker som skrivs på internet.

Pippi borde även sluta nicka med barnboksnamn om hon vill bli tagen på allvar.

Punkt.

3:34 em  
Anonymous KP said...

Hej, osäker tjej!
Vi tackar dig för din fråga och här får du svaret. Ja visst kan vi bli lite uppspelade och överdrivet glada när vi är kära och så kan det gå när man har så starka känslor och börjar sakna personen redan 10 sekunder efter ni "möttes" sist. Det finns ingenting som är onormalt med det. Du har bara lite starkare känslor än andra människor brukar ha, och det här är en av de få nackdelarna med att ha såpass starka känslor. Det du kanske borde tänka på är hur din pojkvän reagerar på detta? Ha ett samtal med honom om det, så hittar ni någon lösning. Hoppas att du har möjligheten nu att röra vid honom så mycket som du behöver.
MVH KP.

10:22 em  
Anonymous Anonym said...

*ROFL*

10:51 fm  
Anonymous Sarcastic Mr.Know-it-All said...

Alltså du är dum i huvudet!
Du kunde bli en storbloggare som alla andra idioter som tjänar pengar på att skriva någon mening och lägga upp en bild var 4e timme, men nähä, du bara byter bloggar hela tiden och slutat lägga upp bilder på bilddagboken. Istället för att skriva i EN maddafakking blogg där du lägger upp bilder på snygga dig och skriver några meningar. Jo, man förstår att du antagligen inte vill vara så, jag bara stör mig på din potential som du inte använder dig av. Du är bra. Du är riktigt bra. Men du kunde ha varit så mycket bättre... Eller nej, iofs skulle du bli bara värre (pengar förstör människor verkligen), men du skulle i alla fall få pengar för att du är bra. Men ja... Alla bestämmer över sina egna liv. Säg till om du börjar blogga någonstans så där seriöst. Peace out!

4:59 em  

Skicka en kommentar

<< Home